BENVENUTO 2018
een prachtig matinee in Italiaanse sfeer met topvioliste Lisa Jacobs

 

IMG 1301
Een ovationeel applaus viel topvioliste Lisa Jacobs ten deel na haar concert zondagmiddag 25 maart in de Stuw te Hoevelaken. Het publiek was laaiend enthousiast over haar optreden dat werd ondersteund door het strijkersensemble “The String Solists”.

Op innemende en charmante wijze leidde Lisa elk nieuwe stuk in met een korte introductie. Er werden stukken gespeeld van onder meer Vivaldi, Locatelli, en Paganini.

IMG 1296Lisa Jacobs is een van Nederlandse topviolisten en wordt geroemd om haar gepassioneerde, virtuoze en meeslepende spel. Op 14 jarige leeftijd maakte zij haar debuut met het Concertgebouw Orkest en in de afgelopen jaren heeft zij in vele concertzalen in Nederland en over de wereld opgetreden. Ze won diverse internationale prijzen.

Lisa heeft de beschikking over een beroemde Rugieri viool uit 1683 waaruit zij werkelijk prachtige klanken weet te toveren. Haar manier van spelen, haar frisse charmante uitstraling en de geweldige ondersteuning van het strijkersensemble zorgden voor prachtig programma en een laaiend enthousiast publiek.

In de pauze en na afloop van het concert kon het aanwezige publiek informatie inwinnen bij de stands van de AED-stichting en Scouting Hiawatha, twee organisaties die de Lions Club Hoevelaken sponsort met fondswerving activiteiten. Dit PODIUM programma werd ondersteund met een bijdrage van Gemeente Nijkerk.

IMG 1300
Al met al een prachtig, hoogstaand programma in Italiaanse sfeer dat onder luid applaus van het aanwezige publiek werd afgesloten.

Na afloop van het concert was een gezellige wijnproeverij verzorgd door Vino Mara uit Hoevelaken en werd er door Grand Café De Haen een Italiaanse maaltijd geserveerd voor liefhebbers.

Meer informatie over Lisa Jacobs is te vinden op haar website www.lisajacobs.nl.
 
 
 
Foto's Kees van den Heuvel
BENVENUTO

Copyright © 2021 Lions Club Hoevelaken