Prachtige uitvoering van Gooise Operette in de Stuw

operette08Een enthousiast publiek werd zondagmiddag 24 maart 2019 getrakteerd op een zeer geslaagd middag “Kaffee und Kuchen Konzert” met onder meer veel operette “highlights”, maar ook van bekende liederen uit diverse opera’s en musicals, gebracht door het bekende Gooise Operette gezelschap.

Ongetwijfeld heeft het enthousiasme van het koor, dat ook het publiek uitnodigde om met de meer bekende liederen mee te zingen, bijgedragen aan de zeer geslaagde middag. Daarnaast waren er prachtige solo optredens van diverse koorleden die het publiek bijzonder wisten te enthousiasmeren.

 

operette03Het was niet alleen zingen geblazen. Tijdens de pauzes werd door de koorleden koffie en thee uitgeschonken en was er een ruime keuze aan lekkernijen voorhanden.

Een hele leuke bijkomstigheid: Het Goois Operette is maar liefst 53 jaar geleden opgericht door de in Hoevelaken wonende Trix Schröder die ook bij de uitvoering aanwezig was en daar weer enkele koorleden van het eerste uur ontmoette.

operette01

Al met al weer een zeer geslaagde evenement georganiseerd door PODIUM Hoevelaken, een activiteit van de Lions Club Hoevelaken dat zich tot doel stelt om het cultureel aanbod in Hoevelaken te vergroten.

Kaffee Kuchen poster v2

Copyright © 2021 Lions Club Hoevelaken