Wervelende winteravond met Podium

 

HOEVELAKEN Met ruim 160 belangstellenden die genoten van wervelende optredens van de stand-up comedians Vincent Geers en Tom Sligting kan de Warme Winteravond die op vrijdagavond 20 januari georganiseerd werd door Podium Hoevelaken in de Stuw een groot succes worden genoemd.

Het was een avond vol muziek en theater, waarbij het muzikale gedeelte verzorgd werd door 'Net Effe Anders',  een groep muzikanten bestaande uit Dick Visser, percussie (bekend als de drummer bij Ramses Shaffy en Liesbeth List), Cor Bruinsma, gitaar (al jaren boegbeeld bij Direct Inject en in het dagelijks leven gitaarleraar) en  Marcel Vrakking, toetsen en accordeon. De Hoevelakense toneelgroep Het Gebeuren zorgde voor enkele verrassende optredens ter omlijsting van de avond. Aan het eind van de avond gingen de beentjes vlot van de vloer op de swingende muziek van 'Net Effe Anders.

De opbrengst van deze en andere PODIUM Hoevelaken activiteiten voor dit jaar is “Het Vergeten Kind”. Daarbij ondersteunen wij de landelijke actie van Lions Nederland voor de gelijknamige Stichting dat als doel heeft het welzijn van kinderen te verbeteren die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Zie www.hetvergetenkind.nl.

Op lokaal niveau ondersteunen wij de geweldige activiteiten van twee Hoevelakense vrijwilligers Leonie Matszat en Miranda Rutten die wekelijks in het Jongerencentrum Blits onder de naam “Blits Xtra” activiteiten ontplooien voor jongeren met een lichte vorm van autisme en/of AD(H)D die moeite hebben om in een grotere groep te functioneren.

winteravond

Copyright © 2021 Lions Club Hoevelaken