Impressie van een geslaagd Bienvenue:
een Franse markt in Hoevelaken.

Zaterdagmiddag 17 juni was Hartje Hoevelaken – de Brink en de Wiekslag – omgetoverd tot een gezellige druk bezochte Frans markt met diverse kramen, live muziek en kinderactiviteiten.

collage3

Impressie van een geslaagd Bienvenue:

een Franse markt in Hoevelaken.

Bienvenue in de pers met veel foto's

Les Cornichons uit Utrecht bracht op het podium op de Brink Franse liedjes ten gehore en Karin Brons zorgde met haar accordeon voor een Frans sfeertje op de marktpleinen.


Toneelgroep Het Gebeuren heeft zich weer van een andere kant laten zien. Ook schilderen in Franse stijl gaat dit lid van de toneelgroep goed af!

Diverse Franse auto’s werden uitgebreid bekeken door liefhebbers.

Ook druk bezocht zijn de kinderactiviteiten. Meer dan 60 kinderen hebben geschilderd. Het aantal kinderen dat hun gezichtje, maar ook armen hebben laten schilderen was ontelbaar. Gebouwd werd er volop. De constructies waren niet altijd even sterk maar plezier was er des te meer.
De clown die met zijn ballonnen mooie vlinders, konijnen, zwaarden en kroontjes maakte kon maar niet stoppen. De kinderen stonden vanaf het begin van de middag in de rij.

Al met al een geslaagde middag!
Voor herhaling vatbaar of suggesties? Laat het ons weten door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons formulier op onze contactpagina.

Met de opbrengst van de evenementen die Podium Hoevelaken in 2017 heeft georganiseerd  steunen wij de landelijke actie “Het Vergeten Kind”, die zich ten doel stelt om het welzijn te verbeteren van kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

Op lokaal niveau wordt Blits-Xtra ondersteund. In het jongerencentrum Blits verzorgen 2 Hoevelakense vrijwilligsters, Leonie Matszat en Miranda Rutte, wekelijks activiteiten voor jongeren met een beperking.

Copyright © 2021 Lions Club Hoevelaken